ÚJRAÉRTELMEZZÜK A MODERN VILÁGÍTÁS MŰVÉSZETÉT!

BELSŐÉPÍTÉSZETI
Tervezés Gyártás
LED vonalfények
tervezése és gyártása

LED szalagjaink magas minőségét mutatja az is, hogy kiemelkedően magas színvisszaadási indexxel rendelkeznek (CRI>95), ezáltal a helyiségben valósághű, szép élénk színek veszik majd körbe Önt még mesterséges megvilágításnál is.

Láthatatlan
FÉNYFORRÁSOK

TÉNYLEG LÉTEZIK ILYEN? MI MEGCSINÁLTUK.

Új technológiát fejlesztettünk ki, melynél az volt a koncepció, hogy eltüntessük a szemet zavaró alkatrészeket, mint például a mindig kilógó, sokszor ormótlan fényforrásokat. Így hát elrejtettük a LED-eket. Az első alapanyag a tükör lett, ami mögé egyedülálló módon tudtuk elrejteni a világítást.

Kikapcsolt állapotban szinte semmi nem látszik, maximum csak a 2×2 mm-es apró pontok.

Célunk
A LEGMAGASABB
MINŐSÉGŰ
TERMÉKEKKEL

KISZOLGÁLNI MEGRENDELŐINK IGÉNYEIT.

Projektvezetés
Támogatás a kivitelezés során

Szeretné, ha a szakértő segítség előnyeit nem csak a világítások megtervezése, hanem azok kivitelezése során is élvezhetné, elkerülve ezáltal a későbbi minőségi problémákat?

Úgy érzi, hogy megfelelő hozzáértés hiányában Ön nem alkalmas arra, hogy felügyelje a világítás szakszerű kivitelezését és észrevegye a szakipari dolgozók munkájának esetleges hiányosságait?

Bízza mindezt szakértő kollégáinkra, akik projektvezetési szolgáltatásunk keretében szaktanácsadással segítik és összehangolják a helyszínen dolgozó különböző szakiparok munkáját annak érdekében, hogy a világítások kivitelezése megfelelő minőségben készüljön el.

Tekintse meg referenciáinkat!
Kategóriák