Professzionális
GYÁRTÁS

Cégünk, a LovasLED Kft. 2010 óta van jelen a prémium termékek gyártásának piacán.
Projektjeink során rendszeresen tervezünk és gyártunk egyedi belsőépítészeti és világítási elemeket.

A kiterjesztett valóság alapú tervezés alkalmazásával élethű virtuális modellt tekinthetnek meg megrendelőink. A lámpák gyártása során a magas minőséget tartjuk a legfontosabbnak. A gyártást Európában, azon belül is Magyarországon végezzük. Mindez lehetővé teszi a költségek optimalizálását és egyúttal garantálja a magas színvonalat. Mint fény- és világítástechnikai gyártó, kereskedő és kivitelező, örömmel várjuk a lakó- vagy irodaházak kivitelezőit, tulajdonosait, és lakberendezőit, akik standard vagy egyedi termékek tervezésére, gyártására és helyszíni kivitelezésére keresnek megoldást.

Kiváló partnerei lehetünk lámpákat értékesítő cégeknek világszerte, mivel számukra új kollekciókat tervezünk és legyártjuk az új vagy a meglévő termékeiket.

Felületkezelés és a megmunkálás határai
MAGAS SZINTŰ ALAPANYAG ISMERETEK

PRÉMIUM

MINŐSÉG & KIVITEL

PRÉMIUM

MINŐSÉG & KIVITEL

Kültéri UV-álló
NEON SZALAGOK
LED PLEXIK
Különleges
LED MODULOK

Lámpáinkban saját gyártású LED modulokat használunk, a LED-ek paramétereit a megrendelő igényeihez igazítjuk. Extra nagy fényerővel működő high power LED-ekkel dolgozunk. A magas színvisszaadási index (CRI 95 feletti érték) garantálja az élettel teli színeket.

Az optikák vetítési képét az adott projekt igényeihez választjuk ki.

Saját gyártású termékeinkre hosszú távú garanciát vállalunk, ezáltal biztosítjuk partnereink és a megrendelők elégedettségét.

A lámpák gyártása során nagy pontosságú, precíziós gépekkel dolgozunk:

Választható felületkezelések:

EGYEDI &

EXKLUZÍV

EGYEDI &

EXKLUZÍV

TÜKRÖK
KORLÁTOK
ÜVEGAJTÓK
Projektvezetés
Támogatás a kivitelezés során

Szeretné, ha a szakértő segítség előnyeit nem csak a világítások megtervezése, hanem azok kivitelezése során is élvezhetné, elkerülve ezáltal a későbbi minőségi problémákat?

Úgy érzi, hogy megfelelő hozzáértés hiányában Ön nem alkalmas arra, hogy felügyelje a világítás szakszerű kivitelezését és észrevegye a szakipari dolgozók munkájának esetleges hiányosságait?

Bízza mindezt szakértő kollégáinkra, akik projektvezetési szolgáltatásunk keretében szaktanácsadással segítik és összehangolják a helyszínen dolgozó különböző szakiparok munkáját annak érdekében, hogy a világítások kivitelezése megfelelő minőségben készüljön el.

Tekintse meg referenciáinkat!
Kategóriák